El camió cisterna, que va carregat de gasoil i betum, crema a l'aparcament de camions de Can Casanoves, a la carretera de Rubí (@emergenciescat)
El camió cisterna, que va carregat de gasoil i betum, crema a l'aparcament de camions de Can Casanoves, a la carretera de Rubí (@emergenciescat)
Terrassa

Desactivada l'alerta del Transcat per l'incendi d'un camió amb gasoil i betum a Terrassa

Tot apunta que l'incident s'hauria produït com a conseqüència d'alguna acció amb la càrrega

RedaccióActualitzat

Un cop extingit l'incendi d'un camió cisterna, carregat de gasoil i betum, a Terrassa, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat la fase d'alerta del pla especial d'emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril, el Transcat, que havia activat tres hores abans.  

El vehicle s'ha cremat a l'aparcament de camions de Can Casanoves, a la carretera de Rubí. En concret, les flames han cremat el motor i els dipòsits de la cisterna, on hi ha emmagatzemats 4.000 litres de betum, 400 de gasoil i 400 d'aigua.

Tot apunta que l'incident s'hauria produït com a conseqüència d'alguna acció amb la càrrega.

Els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat quatre dotacions per apagar el foc, refredar el producte contingut a la cisterna i aturar la fuita dels líquids que s'han vessat a la via pública.

No hi hagut persones ferides arran de l'incendi ni tampoc ha estat necessari decretar cap mesura excepcional per protegir la població.

Anar al contingut