Denuncia una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramenet durant la revetlla

La víctima va rebre un cop de puny a la boca i va patir un robatori al crit de "maricon de merda"

ACN/RedaccióActualitzat

"La veritat és que mai havia pensat que publicaria una cosa així a les xarxes". Així comença el post d'Instagram de Víctor N., on relata que la nit de la revetlla de Sant Joan va ser víctima d'una agressió homòfoba a Santa Coloma de Gramenet.

El noi, que ja ha presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, explica que l'atac es va produir cap a les quatre de la matinada al barri Oliveres, a tocar de Can Zam.

La víctima tornava a cap a casa acompanyat d'un seu cosí i va demanar foc a tres joves abans de pujar al metro. "Aquí va ser on va començar tot. Sense dir-me res vaig rebre un cop de puny a la boca al crit de 'maricon de merda' i vaig caure inconscient a terra. Des d'aquell moment no recordo res", ha relatat a les xarxes. La víctima també ha adjuntat quatre fotografies de l'agressió i els deu punts de sutura que ha necessitat el llavi.

"Segons m'ha explicat el meu cosí, després de caure a terra, els tres nois em van començar a donar puntades de peu i a insultar-me mentre jo estava sagnant sense sentit a terra", ha continuat el relat Víctor N.

"Quan el meu cosí es va apropar per ajudar-me, va rebre amenaces i els nois van fugir corrents amb la meva ronyonera. Va ser quan va demanar ajuda i va trucar a la policia i l'ambulància", ha assenyalat la víctima, que es va despertar a l'hospital sense recordar "absolutament res".

 

Denúncia als Mossos d'Esquadra

"Ahir vam posar la denúncia corresponent, desgraciadament no sabem qui són els agressors i el meu cosí és l'únic que els va veure", ha lamentat Víctor N. "Aquesta història la faig pública per visibilitzar que aquestes coses segueixen passant i que, al final, he de donar les gràcies per no haver acabat pitjor i per poder-ho explicar", ha conclòs.  

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que han rebut la denúncia en una comissaria de Santa Coloma de Gramenet i que investiguen els fets pels delictes de lesions, robatori violent i també d'odi i discriminació.

"Ni a Santa Coloma de Gramenet ni enlloc! La nostra més enèrgica condemna a aquesta agressió LGTBI-fóbica durant la nit de la revetlla de Sant Joan en un barri de la nostra ciutat. Tot el nostre suport i amor al Víctor. Cal reflexionar sobre la prevenció d'aquests fets", ha piulat el col·lectiu Entenem Santa Coloma LGTBI.

 

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut