Un vehicle de la policia local de Tortosa sortint dels jutjats de Tortosa (ACN)
Un vehicle de la policia local de Tortosa sortint dels jutjats de Tortosa (ACN)
Tortosa

Declaren cinc mossos investigats per irregularitats en les subhastes de vehicles embargats a Tortosa

Hi ha tretze investigats que s'enfronten a delictes de tràfic d'influències, negociació i activitat prohibida a funcionari públic, i abús en l'exercici de la seva funció

RedaccióActualitzat

Aquest divendres han començat a declarar, als jutjats de Tortosa, cinc dels deu agents dels Mossos d'Esquadra investigats per la presumpta implicació en la manipulació d'unes subhastes de vehicles embargats.

La investigació la va iniciar el Departament d'Assumptes Interns dels mossos, al febrer de l'any passat, arran d'una denúncia anònima. S'investiguen possibles irregularitats en el procediment de subhasta que es fan dels vehicles embargats per la Seguretat Social a alguns deutors.

El 22 de gener hauran de comparèixer davant de la magistrada la resta dels agents investigats i dos familiars seus. També està implicat el director de l'oficina de Tresoreria de Seguretat Social de Tortosa.

Els tretze investigats s'enfronten a delictes de tràfic d'influències, negociació i activitat prohibida a funcionari públic, i abús en l'exercici de la seva funció.

Anar al contingut