Madrid

Corbacho aconsella als treballadors que contractin un pla privat de pensions que complementi el públic

El ministre de Treball, Celestino Corbacho, aconsella que els treballadors contractin un pla privat de pensions que complementi el pla públic. Corbacho, però, ha volgut deixar clar que no fa aquesta recomanació perquè hi hagi risc de no cobrar la pensió sino per compensar la pèrdua d'ingressos que suposa la jubilació.

Actualitzat
El ministre de Treball, Celestino Corbacho, ha aconsellat als treballadors que contractin un pla privat de pensions que complementi el públic.

En una entrevista a TeleMadrid, Corbacho ha aclarit que fa aquesta recomanació no perquè el pla de pensions públic hagi de tenir problemes i no es pugui cobrar, sinó per compensar la pèrdua d'ingressos que es produeix al jubilar-se.

El titular de Treball ha dit al periodista: "Si vostè em pregunta si és bo tenir un pla complementari, la resposta que li dono és que sí."

Corbacho, que ha reconegut que té un pla de pensions des de fa temps, ha comentat que el debat sobre el futur de les pensions s'ha contaminat molt i ha assegurat que les pensions del sistema públic estan garantides fins al 2025 "sense fer absolutament cap modificació".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut