Hospitalet de Llobregat

Concert dels Estopa sobre la marquesina de l'Hospital de Bellvitge

Els germans Muñoz toquen en un gest de complicitat amb el centre sanitari i en suport de la sanitat pública

Laura GalánActualitzat

"Nosaltres per la sanitat pública, el que faci falta", d'aquesta manera, sense pensar-s'ho dos cops, van respondre els germans José i David Muñoz quan l'Hospital de Bellvitge els va convidar de participar a la festa de prenadal.

Els Estopa han fet un concert sobre la marquesina de l'entrada principal de l'hospital amb un públic format per professionals, pacients i usuaris entregats.

L'actuació ha donat el tret de sortida a la campanya #HospitalBellvitgeEsMou, un eslògan que vol identificar una nova etapa en què la innovació i millora en les instal·lacions i l'atenció mèdica arribaran acompanyades d'una nova imatge corporativa i nous canals d'interlocució directa amb la ciutadania, com un nou web i una aplicació per a mòbil.
 

 

El dels Estopa ha estat un recital molt pròxim en què José Muñoz ha explicat com des de la casa familiar de Cornellà veien l'hospital i ha recordat quan van ingressar l'avi a Bellvitge, que "el van tractar com al Ritz". També s'ha referit a la situació actual de la sanitat.

"Sé que la sanitat pública està malalta, però entre tots la curarem."

En David ha explicat que també va estar ingressat, per un pneumotòrax, com de bé el van tractar, "vaig estar dos mesos de baixa", i el bon record que li va quedar del company d'habitació murcià.

 

A petició del públic han interpretat aquell primer èxit que a la tornada deia allò de "Por la raja de tu falda yo tuve un piñazo con un Seat Panda".

La celebració ha comptat amb l'actuació prèvia del cantautor de l'Hospitalet de Llobregat Dani Flaco. Tant ell com el duo de Cornellà, que està a punt de treure un disc pels seus 20 anys de carrera, han actuat en un gest de complicitat i proximitat amb l'hospital de la seva comarca, el Baix Llobregat.
 

 


 

ARXIVAT A:
MúsicaSalut
Anar al contingut