Lleida

Comencen les restriccions de trànsit per les obres a la plaça de Ricard Viñes de Lleida

L'inici de les obres de construcció del pàrquing de la plaça de Ricard Viñes han obligat a tallar el trànsit de vehicles al carrer del Doctor Fleming, des de Rovira Roure fins a Magí Morera, i al carrer del Bisbe Ruano, des de Balmes fins a les Torres de Sanui. El tall de trànsit ha generat pocs problemes durant les primeres hores de restriccions, i també s'ha alterat el recorregut dels autobusos municipals i escolars. Es preveu que les obres duraran un any i mig, temps durant el qual es farà l'aparcament i s'urbanitzarà la plaça. Els comerciants de la zona constaten la pèrdua de clients que representen aquests treballs i han anunciat que estan preparant una campanya per animar els compradors.

Actualitzat
El recorregut i les parades de la línia d'autobús L-9 (Hospitals) es modificaran. L'autobús seguirà pel passeig de Ronda en lloc d'accedir a Bisbe Ruano i s'eliminaran les parades de Castella, plaça de les Missions, Bisbe Ruano i Sanitat. El bus tindrà noves parades al passeig de Ronda, concretament a Pius XII, Joc de la Bola i Doctor Fleming.
 
Els autobusos L-4 (Mariola) i L-8 (Balàfia) mantindran les parades actuals, però es desviaran per Vallcalent fins a accedir a Balmes.

L'Ajuntament habilitarà zones de càrrega i descàrrega a Bisbe Ruano, a l'altura de Torres de Sanui; a Doctor Fleming, a l'altura de Magí Morera, i a la cantonada de Rovira Roure amb la plaça de Ricard Viñes.
 
La parada de taxis ubicada a la cantonada de Torres de Sanui amb Bisbe Ruano es traslladarà davant dels edificis número 1 i 5 del carrer de Rovira Roure.
Anar al contingut