Com ha quedat la costa després del temporal del Maresme, a vista de dron

L'onatge ha afectat la via del tren a Santa Susanna i ha calgut interrompre la circulació entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar

Amb el temporal dels últims dies, el mar s'ha menjat la sorra de les platges en diversos punts del Maresme, una situació ben coneguda a la comarca perquè passa sovint.

A la platja de les Dunes a Santa Susanna, aquest diumenge l'aigua ha desfalcat les vies del tren i s'ha interromput la circulació en els dos sentits entre les estacions de Malgrat de Mar i Pineda de Mar.

Les imatges a vista de dron mostren com ha quedat la infraestructura en aquest tram del Maresme:


A dos quarts de vuit del matí, els tècnics d'Adif han recomanat aturar el servei en aquest tram de la línia per fer un dic de contenció amb grans pedres per poder tapar l'esvoranc i restablir la circulació de trens de l'R1 i RG1 entre les dues poblacions.

El president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, ha dit en declaracions al 324 que "l'experiència d'altres episodis vinculats al canvi climatic han comportat problemes amb la circulació de trens que han durat fins i tot setmanes i estem parlant d'un tram de via única que atura els trens en les dues direccions".

Damià del Clot també s'ha queixat de la manca d'inversió estatal que afecta la infraestructura ferroviària al Maresme mentre la comarca demana solucions definitives per protegir la via quan hi hagi onatges forts com els dels últims dies.

ARXIVAT A:
RodaliesRenfeTransport públic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut