Espanyol

Colotto situa l'objectiu de l'Espanyol en la permanència tot i que no vol treure la il·lusió als aficionats

Per Diego Colotto, autor del gol definitiu aquest diumenge al camp de l'Athletic Club de Bilbao (1-2), l'objectiu de l'equip és assegurar el més ràpid possible la permanència a Primera.

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns al matí de Bilbao després del seu triomf per 1 a 2 d'ahir diumenge davant l'Athletic de Bilbao. Des de l'aeroport del Prat l'expedició blanc-i-blava ha anat directament a l'estadi per fer una sessió d'entrenament. L'encarregat de respondre a les preguntes de la premsa ha estat Diego Colotto, autor del gol definitiu davant els bilbaïns.

Per l'argentí, tot i que l'Espanyol es troba en llocs europeus, l'objectiu és la permanència: "Nosaltres com a grup no mirem més enllà del Vila-real. Tenim en ment aconseguir ràpid l'objectiu de la permanència. Però no anem a treure la il·lusió a la gent, intentarem anar guanyant i aconseguir el més aviat possible l'objectiu per buscar un altre". Colotto creu que han d'aprofitar el bon moment de forma i que els ha permès "trobar dos resultats positius davant dos rivals diferents però complicats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut