Espanyol

Un Espanyol intens i solidari culmina un assalt històric al nou San Mamés (1-2)

L'Espanyol s'ha convertit en el primer equip de la Lliga que guanya aquesta temporada al nou San Mamés. Els blanc-i-blaus han assaltat la nova Catedral amb un triomf per 1 a 2 amb gols de Sergio García i Colotto i se situen en la novena posició de la classificació amb 32 punts, els mateixos que el Sevilla, el València i el Llevant.

L'Espanyol s'ha convertit en el primer equip de la Lliga que guanya aquesta temporada al nou San Mamés. El partit s'ha posat de cara per als blanc-i-blaus quan Sergio García ha obert el marcador en el minut 6. En la segona part, ha arribat l'empat de l'Athletic, obra de Gurpegui, de cap, aprofitant una mala sortida de Kiko Casilla.

Però només 8 minuts més tard, un Espanyol més intens i solidari s'ha tornat a avançar. Un córner servit per Simao l'ha rematat Colotto amb el genoll i ha establert amb molta fortuna l'1 a 2 definitiu. Amb aquesta victòria els espanyolistes se situen novens empatats a 32 punts amb el Sevilla, el València i el Llevant i incrementen les seves aspiracions de classificar-se per a la Lliga Europa la temporada que ve.