Efectius dels cossos d'emergències han rescatat la conductora (Guàrdia Civil)

Cau per un barranc de 60 metres, truca desorientada i la troben hores després ferida greu

La Guàrdia Civil l'ha buscada durant dues hores i mitja a la zona de Barbastre, perquè la dona ha avisat però no sabia on era

Redacció / ACNActualitzat

Una veïna de Tarragona de 74 anys ha resultat ferida greu en un accident de trànsit aquest dimarts a Barbastre, a la carretera N-230, després que el cotxe que conduïa hagi sortit de la via pel marge esquerre a l'altura del quilòmetre 80 i hagi caigut, després, per un barranc d'uns 60 metres.

El sinistre ha tingut lloc cap a les tres de la tarda. Ha estat la mateixa dona qui ha avisat els serveis d'emergència, però no ha pogut ubicar el lloc on era amb precisió perquè estava desorientada. Segons la Guàrdia Civil, ha donat un marge d'uns 30 quilòmetres.

Els agents han buscat marques a la carretera, però no n'han trobat i han començat una batuda a peu. Cap a dos quarts de sis una patrulla de trànsit de Barbastre ha localitzat el vehicle.

Un cop s'ha trobat el cotxe, a uns 60 metres de la carretera en un barranc, els equips d'emergència han tret la dona del vehicle i l'han immobilitzada en una llitera, on ha rebut la primera atenció mèdica.

Després ha estat evacuada fins a la carretera, on l'esperava una ambulància que l'ha traslladada a l'Hospital de Barbastre.

 

ARXIVAT A:
PolicialTrànsit
Anar al contingut