Bad Bunny acumula més de 9.100 milions de reproduccions a Spotify
L'artista més escoltat mundialment és Bad Bunny, seguit per Taylor Swift i BTS

Bad Bunny, Olivia Rodrigo i BTS, artistes més escoltats al món el 2021

"Drivers License", d'Olivia Rodrigo, apareix als rànquings de les cançons més escoltades de Spotify, Apple Music i YouTube

Actualitzat

Ara que s'acosta el final d'any, les principals plataformes fan públiques les llistes amb el més reproduït durant l'any que s'acaba.

Quins són els artistes i les cançons més escoltades a tot el món, segons els informes generats pels principals serveis de música en "streaming"? Spotify, YouTube i Apple Music han publicat en les últimes hores els rànquings amb els líders del 2021.

Segons Spotify, l'artista més escoltat mundialment és Bad Bunny, com l'any passat. El porto-riqueny acumula més de 9.100 milions de reproduccions en aquesta plataforma, seguit per Taylor Swift i BTS.

L'artista més escoltat mundialment és Bad Bunny, seguit per Taylor Swift i BTS
Els sud-coreans BTS coronen la llista global d'Apple Music amb la cançó "Dynamite" (YNA/DPA)

En canvi, la cançó més escoltada és "Drivers License", de la cantautora emergent Olivia Rodrigo, que a Spotify té més de 1.100 milions de reproduccions.
 


Els sud-coreans BTS, que estan revolucionant la indústria musicalcoronen la llista global d'Apple Music amb la cançó "Dynamite". La segueix "Drivers License", d'Olivia Rodrigo, que només amb 18 anys triomfa a totes les plataformes. 

A escala global, quins són els artistes més escoltats Spotify?

  1. Bad bunny
  2. Taylor Swift
  3. BTS
  4. Drake
  5. Justin Bieber

I les cançons amb més èxit?

  1. Drivers License, Olivia Rodrigo. 
  2. Montero (Call Me By Your Name), Lil Nas X. 
  3. Stay, The Kid Laroi i Justin Bieber.
  4. Good 4 u, Olivia Rodrigo. 
  5. Levitating, Dua Lipa.
     
Olivia Rodrigo, durant una actuació als Annual American Music Awards
Olivia Rodrigo durant una actuació als Annual American Music Awards (Reuters/Mario Anzuoni)

I a Apple Music:

  1. Dynamite, BTS.
  2. Drivers License, Olivia Rodrigo.
  3. Positions, Ariana Grande.
     


A més, Apple Music comparteix la cançó més buscada a Shazam, l'aplicació de reconeixement musical més utilitzada, propietat d'Apple. "Astronaut In The Ocean", de Masked Wolf, és la cançó més buscada pels usuaris de Shazam: s'ha registrat 11,7 milions de vegades.

Amb la cançó "Save your tears", de The Weekend, es s'han fet 8,5 milions de shazams. I amb "Bad habits", d'Ed Sheeran, 8,1 milions de vegades algú s'ha preguntat: què està sonant?
 


Pel que fa a YouTube, al rànquing dels 10 vídeos musicals més vistos, també hi surt "Drivers license", a la posició número 9. El rànquing està liderat per "Back In Bloog", de Pooh Shiesty amb Lil Durk, i, en segona posició, hi ha "Save Your Tears", de The Weekend.

  1. Pooh Shiesty - Back In Blood (feat. Lil Durk)
  2. The Weeknd- Save Your Tears
  3. Lil Nas X - Montero (Call Me By Your Name)
  4. Polo G - Rapstar
  5. DJ Khaled - Every change I get ft. Lil Baby, Lil Durk
     


Reggaeton i música urbana, el més escoltat a Espanya

Rauw Alejandro està present al top tres de tots els rànquings: la cançó "Todo de ti" ha triomfat entre el públic espanyol.

El rànquing de Spotify es manté fidel a "Todo de ti", de Rauw Alejandro, com a cançó amb més èxit, seguida per "Pareja del año", de Sebastián Yatra i Myke Towers, i "Yonaguni", de Bad Bunny.
 


El top3 de més reproduïdes a Espanya amb Apple Music l'encapçala "Dakiti", de Bad Bunny i Jhay Cortez, en segon lloc, "Todo de ti", de Rauw Alejandro, i en tercera posició, "Tú me dejaste de querer", de C. Tangana, Niño de Elche i La Húngara.

El gegant audiovisual YouTube també s'ha afegit a la publicació dels rànquings amb els continguts més consumits aquest 2021. 

Espanya, les més reproduïdes són de gènere reggaeton, pop urbà i presència de flamenc. La llista l'encapçala "Flamenco y bachata", de Daviles de Novelda, segueix "Todo de ti", de Rauw Alejandro, i en tercer lloc, "Loco", de Justin Quiles, Chimbala i Zion & Lennox.

Els vídeos que més han triomfat a l'estat aquest any han estat els de gamers i creadors de contingut. L'informe ens mostra el top10 dels vídeos que més han triomfat aquest 2021:

  1. Mi nueva mansión 2021 | house tour Ibai Llanos, Ibai
  2. How to draw a couple walking in the rain / Red Acrylic Painting , Jay Lee Painting
  3. La resistencia - Entrevista a Omar Montes, La Resistencia en Movistar+
  4. Aquí no hay quien viva - T5 Capítulo 1: Érase una extradición, ATRESplayer Premium
  5. Rubius puntúa vuestros setups, elrubiusOMG
     
Taylor Swift, segona artista més escoltada a Spotify aquest 2021
Taylor Swift, segona artista més escoltada a Spotify aquest 2021(Isabel Infantes / PA Wire / Dpa)

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut