Les bossetes d'haixix que el detingut portava en una motxilla, aquest dimarts 6 d'octubre del 2015 a les dependències de la Policia Munici…
Les bossetes d'haixix que el detingut portava en una motxilla, aquest dimarts 6 d'octubre del 2015 a les dependències de la Policia Municipal de Girona (Horitzontal)

Atrapen a l'estació de Girona un home amb 139 bossetes d'haixix gràcies a l'olfacte d'una gossa de la unitat canina

Girona (ACN).- L'olfacte d'una gossa de la unitat canina ha permès atrapar un home que portava 139 bossetes d'haixix al damunt. Aquest dilluns, un agent de la Policia Municipal de Girona, acompanyat de la pastor alemany 'Xica', estava fent un control preventiu a l'estació d'autobusos i trens de la ciutat. De sobte, en una de les andanes, després de creuar-se amb un home, l'animal va començar a fer signes que havia detectat presència de droga. En un principi, el sospitós, de 37 anys, va negar portar estupefaents. Però quan els agents l'anaven a escorcollar, ell mateix va dir-los que duia haixix en una de les motxilles de l'equipatge. En total, la policia li va trobar 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides.

Actualitzat
Anar al contingut