Els creadors de contingut d'Instagram ja tenen a la seva disposició les subscripcions
Els creadors de contingut d'Instagram ja tenen a la seva disposició les subscripcions (Pexels)

Arriben les subscripcions d'Instagram: qui les podrà utilitzar i quin contingut hi haurà

Els creadors de contingut, a canvi del pagament d'una quota mensual, poden oferir reels, publicacions, històries o directes exclusius

RedaccióActualitzat

Les subscripcions d'Instagram ja són aquí. Després que Meta llencés aquest servei als Estats Units l'any passat, no ha estat fins ara que ha decidit ampliar-lo a diversos països més.

La companyia ha confirmat l'expansió de les subscripcions, que ja estan disponibles a Austràlia, el Brasil, el Canadà, França, Alemanya, Itàlia, el Japó, Mèxic, el Regne Unit i Espanya.

"Volem donar als creadors una nova forma de profunditzar les connexions amb els seus seguidors més compromesos mentre desbloquegen ingressos mensuals recurrents."

És per això que, a partir d'aquest dimarts, els creadors de contingut de tots aquests països veuran en el seu perfil un nou botó mitjançant el qual els usuaris podran accedir al servei.
 

Què ofereixen les subscripcions?

Els creadors de contingut ja tenen a la seva disposició aquest nou servei, que els permet oferir contingut exclusiu a canvi del pagament d'una quota mensual, tal com confirma la companyia en el seu blog oficial.

Poden compartir reels, publicacions i històries exclusives amb els seus subscriptors i oferir-los promocionssessions en directe i canals d'informació per transmetre'ls les últimes novetats.

A més, tots aquells usuaris que adquireixin una subscripció apareixeran destacats amb una insígnia en els comentaris, per prioritzar la interacció entre ells.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Instagram
Anar al contingut