Un camió grua s'emporta el cadàver d'una vaca en una platja d'Alacant (Ajuntament d'El Campello)

Apareix el cadàver d'una vaca de 600 quilos en una platja d'Alacant

Les restes de l'animal haurien arribat a la costa arrossegats pels corrents després de ser llençats al mar des d'un vaixell de transport marítim d'animals

Redacció/AgènciesActualitzat

"Desgraciadament, l'aparició de vaques a les costes no és cap novetat", apunta un dels operaris de neteja de l'Ajuntament del Campello, a Alacant, on aquest divendres s'ha trobat el cadàver d'una vaca a la platja de Muchavista.

Tot i semblar un fet puntual, l'arribada de cadàvers de vaques a les costes és més habitual del que ens pensem.

Les restes de l'animal, que es trobaven en estat de descomposició avançat, haurien arribat a la costa arrossegats pels corrents marins des d'un vaixell de transport marítim d'animals des d'on el devien llençar, segons informa l'Ajuntament.

 

 

La vaca, d'uns 600 quilograms aproximats de pes, no va passar desapercebuda per la gent dels voltants, que ràpidament es van posar en contacte amb les autoritats perquè en fessin la retirada.

Quatre operaris del servei de neteja municipal, amb l'ajuda d'una pala mecànica i un camió grua, van poder remolcar el cadàver de l'animal.

Una de les pistes que va dur els operaris a pensar que l'animal havia estat llençat des d'un vaixell de transport d'animals era la corda que tenia lligada en una de les potes, un detall que consideren que és un clar "indicatiu que s'havia aplicat una mala praxis per desfer-se de l'animal".

ARXIVAT A:
País ValenciàMaltractament animal
Anar al contingut