El matrimoni en una imatge del programa de TV3 "El convidat", amb Albert Om

Angela Dobrowolski nega l'acusació d'intentar assassinar Josep Maria Mainat

L'esposa del productor televisiu l'acusa de violència masclista i confia que el cas es resolgui com més aviat millor "no necessàriament per la via judicial"

Actualitzat

Aquest dimecres, Josep Maria Mainat va negar que hi hagi oberta cap causa per violència masclista i va demanar respecte pels seus fills en el primer comunicat després d'haver-se destapat el presumpte intent d'assassinat per part de la seva dona, Angela Dobrowolski.

Ara és ella la que ha fet públic un altre comunicat en què nega les acusacions d'intentar matar el fundador de Gestmusic: "La causa iniciada per Josep Maria Mainat contra mi, per suposat intent d'assassinat, és absolutament falsa i encara està en fase d'instrucció judicial."

Dobrowolski afegeix que la instrucció "pot durar molts mesos", però espera que tot es pugui resoldre aviat i "no necessàriament per la via judicial".

"El fet que Josep Maria hagi estat el meu marit en els últims nou anys i sigui el pare dels meus dos fills petits fa per a mi especialment dolorosa aquesta situació, que espero que es resolgui com més aviat millor i no necessàriament per la via judicial."

 

Afegeix que confia "no només en l'administració de justícia, sinó també en les instàncies capaces de resoldre els conflictes familiars i les diferents causes que actualment s'estan tramitant".

Angela Dobrowolski també lamenta les "especulacions, persecucions i judicis paral·lels que estan afectant de manera greu" la seva família, especialment els "fills petits", que comparteix amb Mainat, que aquesta setmana també demanava respecte pels seus fills.


Violència de gènere

L'esposa del productor de televisió explica que "s'estan instruint i segueixen oberts dos procediments penals contra Josep Maria Mainat per violència de gènere" contra ella.

Segons explica, un procediment, en què sol·licita una ordre de protecció, està en fase de resolució al Jutjat de Violència sobre la Dona número 5 de Barcelona. L'altre procediment està "en curs" i "haurà de recaure en el mateix jutjat", tot i que encara no li consta que hi hagi arribat.

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut