Les càmeres de TV3 captaran tots els detalls del concurs de castells
Les càmeres de TV3 captaran tots els detalls del concurs de castells
Tarragona

Ampli seguiment del concurs de castells a TVC i Catalunya Ràdio

Els mitjans de la CCMA seguiran al detall tot el que doni si el concurs de castells de Tarragona

RedaccióActualitzat

El concurs de castells de Tarragona serà motiu d'atenció especial per part dels mitjans de la CCMA. La gran expectació que crea el certamen biennal es demostra amb les 350 acreditacions repartides per a 100 mitjans de comunicació diferents entre els quals hi ha TV3, Catalunya Ràdio i el 324.cat.

Aquest portal tindrà un periodista a la Tarraco Arena Plaça per fer seguiment del concurs de diumenge. La informació s'actualitzarà al llarg de tota la jornada i també es farà un seguiment a través del Twitter. En acabar, el 324.cat oferirà una crònica detallada de tot el que hagi donat de si el concurs.

El seguiment informatiu del concurs a televisió es podrà seguir en els Telenotícies del Cap de Setmana i el canal 3/24 amb connexions en directe. I en streamming a través de TV3.cat i el 324.cat.

També el programa "Quarts de nou" farà el resum de la diada aquest diumenge a les 19.20. L'equip del "Quarts de nou" farà un ampli desplegament a la Tarraco Arena plaça per seguir al detall la gran festa castellera. Des del set del programa, situat a la mateixa plaça, Elisabet Carnicé conduirà el programa i Raquel Sans i Biel Duran, els especialistes castellers de l'equip, comentaran minuciosament tots els castells de la jornada. I aquest cop, per apropar totes les emocions que es produeixin a peu de plaça, "Quarts de nou" amplia l'equip de redactors amb l'Ester Bertran i el Jordi Còdol, que no perdran detall del que passi a l'Arena.

Per ràdio, Catalunya Informació connectarà amb la Tarraco Arena Plaça en cada butlletí on hi haurà l'equip del "Tres rondes", que diumenge dedicarà el programa al concurs amb tertúlia a partir de les 21 h.

Divendres, per anar fent boca

El canal 33, aquest divendres 3 d'octubre, amb motiu de les 25 edicions del concurs, dedicarà una nit temàtica d'homenatge al món casteller. Aquesta programació especial s'iniciarà amb l'emissió, a les 22.05, del programa "Quarts de nou". A continuació s'emetrà el documental "Enxaneta", per acabar amb l'emissió, a les 23.55, del documental "165 Regent Street", protagonitzat pels Capgrossos de Mataró.

Anar al contingut