Madrid

Amb Bibiana Aído acaba un ministeri polèmic

La ja exministra del govern Zapatero va néixer a la província de Cadis l'any 1977. Va arribar a la cartera d'Igualtat amb 31 anys i era la més jove de l'executiu. Bibiana Aído no abandona el govern espanyol, però veu rebaixat el seu càrrec. El ministeri que fins ara dirigia, el d'Igualtat, desapareix i s'integrarà al Ministeri de Sanitat. Ella dirigirà a partir d'ara aquesta nova Secretaria d'Estat d'Igualtat.

Actualitzat
Amb 16 anys va ingressar a les Joventuts Socialistes de Cadis. Bibiana Aído va formar part de la llista electoral a les municipals de Cadis pel PSOE l'any 1999. Un any més tard va ocupar un lloc també a les llistes de les eleccions autonòmiques però no va sortir elegida en cap de les dues ocasions.

L'abril del 2008 va ocupar el Ministeri d'Igualtat i des d'aquesta cartera és el blanc de moltes crítiques de l'oposició. Una de les anècdotes que afecta la seva imatge és l'ús de la paraula "miembra" en comptes de "miembro" durant un discurs. Aquesta expressió li va suposar una allau de retrets del món acadèmic i polític.

Bibiana Aído escriu esporàdicament en un blog personal que es diu "Amanece en Cádiz".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut