Barça

Alves assegura que el Barça es mereix un 12 i diu que no vol marxar però sí que el valorin

Sense més temps per celebrar el triomf davant l'Espanyol, la plantilla del FC Barcelona ha tornat a la feina aquest diumenge al matí. L'equip ha treballat en una suau sessió de recuperació abans de començar a preparar el duel de Copa de dimarts enfront l'Athletic Club. Tots els titulars han fet feina de gimnàs, mentre que la resta de jugadors i Busquets s'han exercitat sobre la gespa. Vuit jugadors del filial han completat la sessió. Dilluns l'equip s'entrenarà a porta tancada de cara a l'anada dels vuitens de final de la Copa. Dani Alves ha parlat en roda de premsa i ha dit que si Mourinho es mereix un 11 el Barça es mereix un 12.

Actualitzat
"El Barça es mereix un 12"

Si Mourinho no va tenir cap atac de modèstia per puntuar amb un 11 la seva trajectòria durant el 2010, aquest diumenge ha estat Dani Alves qui tampoc ha tingut problemes per assegurar que el Barça es mereix un 12. En un gest irònic adreçat al tècnic portuguès, el lateral brasiler ha admès que el Barça no es proposa cap meta concreta ja que està demostrant una millora constant partit rere partit. "Amb l'equip que tenim -ha dit Alves- podem somiar amb qualsevol fita. Amb aquest Barça, no existeix l'impossible".

De cara als vuitens de final de la Copa del Rei, Alves ha avançat que serà una eliminatòria difícil i que caldrà estar molt bé en tots dos partits per poder superar-la. Qüestionat també per la seva renovació, el defensa brasiler ha reiterat que ell no se'n vol anar del Barça i que encara que no han arribat a un acord està totalment centrat en la feina i el dia a dia.

Llorente és baixa

L'Athletic Club va guanyar el Llevant al Ciutat de València per 1-2 en el partit de Lliga corresponent a la jornada 16a. Malgrat el triomf i els tres punts que li serveixen per acostar-se a les places europees, els de Caparrós van veure com la seva màxima estrella, Fernando Llorente, queia lesionat. El davanter té problemes musculars al maluc i és baixa definitiva de cara a la visita dels bascos al Camp Nou.

Amorebieta tampoc podrà enfrontar-se als catalans ja que té un esquinç al turmell. La bona notícia per als bascos és que, com a mínim, San José i Koikli sí que han deixat enrere les molèsties i viatjaran a la capital catalana.

Esperant Afellay

El nou fitxatge del Barça, l'holandès Ibrahim Afellay, s'acomiada aquest diumenge de la seva afició en el partit de Lliga que el PSV Eindhoven juga contra el Roda. Malgrat tot, el jugador encara participarà en un compromís més del PSV, en partit corresponent a la Copa. Està previst que el dia 24 sigui presentat com a nou integrant de la plantilla blaugrana.

Cruyff, al "Hat Trick Barça"

Johan Cruyff ha estat aquest diumenge el convidat estrella del "Hat Trick Barça" del 33. L'exentrenador del Barça ha evidenciat que la seva relació amb Sandro Rosell no és gaire bona i també ha elogiat l'últim fitxatge de l'equip blaugrana, l'holandès Ibrahim Afellay. Cruyff, a més, té clar que la Pilota d'Or hauria de ser per Xavi Hernàndez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut