Un oficial de seguretat fa guàrdia davant del ministeri on va haver-hi l'atac en què van morir almenys 48 persones (EFE)
Un oficial de seguretat fa guàrdia davant del ministeri on va haver-hi l'atac en què van morir almenys 48 persones (EFE)
Kabul

Almenys 48 morts en un assalt en un ministeri afganès

Actualitzat

Massacre a Kabul. Un cotxe bomba i un assalt armat durant set hores en un ministeri afganès han provocat almenys 48 morts i 27 ferits.

Els fets van passar aquest dilluns al vespre. Primer va haver-hi una enorme explosió: un kamikaze va immolar-se a bord d'un vehicle ple d'explosius. El que es podria considerar un atemptat més al país va ser l'inici d'un assalt dut a terme per un comando de militants armats que es van atrinxerar en una zona governamental teòricament blindada del Ministeri de Treball i Obres Públiques.

Després de forçar les defenses, els atacants van ocupar els edificis durant set hores. En cada pis, van anar executant els funcionaris que hi van trobar. En total, han mort 43 treballadors, a més del kamikaze i quatre dels assaltants. Pràcticament totes les víctimes són civils.

De moment, els talibans han dit que no tenen res a veure amb l'atac, i això fa que totes les sospites es dirigeixin cap a Estat Islàmic, cada vegada més actiu a l'Afganistan.

 

 

 

ARXIVAT A:
TerrorismeEstat Islàmic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut