El moment en què els Mossos detenen els segrestadors
El moment en què els Mossos detenen els segrestadors

Alliberen un home segrestat i torturat durant 30 hores a Amposta

Els Mossos han detingut tres dels presumptes segrestadors, que reclamaven 10.000 euros als familiars per alliberar-lo

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut tres homes que van segrestar i torturar durant 30 hores un altre home a Amposta, al Montsià. Els segrestadors, de 24, 33 i 36 anys, i de nacionalitat índia, reclamaven uns 10.000 euros per alliberar-lo. Segons fonts de la la policia catalana, víctima i segrestadors es coneixien ja que vivien a l'Índia en pobles veïns. La denúncia dels familiars ha fet que els Mossos els localitzessin i alliberessin el segrestat.

El segrest va començar el 4 de setembre, quan els detinguts van exigir un rescat a la família de la víctima de 450.000 rupies -10.000 euros- amb l'amenaça que el matarien si no rebien els diners en pocs dies. Per demostrar que retenien l'home, els autors de l'acció van enviar als familiars diverses fotografies on es podia veure el segrestat lligat i amb diverses contusions.

Durant les 30 hores que el van tenir retingut, l'home va rebre vexacions i agressions de tot tipus. Segons els investigadors, el segrest l'havien fet per reclamar un deute que la víctima havia contret amb un d'ells.

 

Els agents entrant a la casa on els tres detinguts tenien segrestat l'home 
 

El lloc on dormia el segrestat 

Quan la família va fer un primer avançament dels diners i es va alliberar la víctima, els Mossos van detenir tres dels quatre segrestadors, dos dels quals ja han ingressat a la presó per ordre del jutge. El tercer ha quedat amb llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

És el tercer segrest que hi ha a l'Ebre en els últims mesos i que els Mossos aconsegueixen frustrar.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut