Adrià Carrasco: "He triat l'exili perquè a Espanya no tindria un judici just"

La defensa del CDR acusat de terrorisme i rebel·lió confia que li rebaixin els càrrecs a desordre públic

Actualitzat

Adrià Carrasco, el membre dels CDR acusat a Espanya de terrorisme i rebel·lió per haver convocat manifestacions i talls de carreteres per protestar per l'1-O, ha marxat a Brussel·les perquè considera que a Espanya no tindria un judici just.

"He triat l'exili perquè crec que és una bona forma de seguir lluitant, de demostrar la repressió indiscriminada de l'estat espanyol contra els que pensem diferent o mostrem el nostre rebuig, i perquè crec que a Espanya no tinc cap garantia de tenir un judici just."

El jove ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa des d'allà. La defensa de l'activista dels CDR confia que la justícia espanyola li rebaixi els càrrecs de terrorisme a desordre públic.

 

Al juny, Carrasco ja havia fet saber al seu grup de suport, a través d'una carta, que era a l'estranger. Va convocar a la roda de premsa aquest dimecres, moment en què es va saber que era a Brussel·les.

A Carrasco se l'acusa dels delictes de rebel·lió i terrorisme per accions dels CDR. Van intentar detenir-lo el mateix dia que Tamara Carrasco, la membre del CDR de Viladecans que van portar detinguda a l'Audiència Nacional.

Notícia relacionada: L'àudio que la Guàrdia Civil fa servir per acusar de terrorisme una membre dels CDR

 
ARXIVAT A:
Procés catalàCDR
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut