Tamara Carrasco quan va intervenir al "Preguntes freqüents"
Tamara Carrasco quan va intervenir al "Preguntes freqüents"

Tamara Carrasco, membre d'un CDR: "He estat la persona més odiada d'Espanya"

Carrasco ha explicat que Carles Puigdemont va enviar un àudio de suport als seus pares

RedaccióActualitzat

Tamara Carrasco, la integrant d'un CDR a qui la Guàrdia Civil i la fiscalia acusen de terrorisme, trenca el seu silenci. En una entrevista al programa "Preguntes freqüents", diu que ella ha estat un cap de turc perquè l'Estat emprengui una campanya de "mentides i odi" cap als Comitès de Defensa de la República.

"Han fet servir un llenguatge molt bèstia. Terrorisme, capitost, comando. Explicant mentides que no sé d'on les treien."

Carrasco assegura que no ha fet res dolent i que ho tornaria a fer tot:


Tamara Carrasco diu que no han entès que "un CDR és horitzontal, sense estructura". I que l'acusaven de coses que no eren certes:

"Deien que si tenia plànols del quarter de la Guàrdia Civil, que si feia còctels molotov... Durant tres dies he estat la persona més odiada d'Espanya, sense haver fet res."


La seva defensa

Tamara Carrasco no és a la presó, però encara s'enfronta a un delicte de desordre públic a l'Audiència Nacional. No les té totes sobre el que pot passar:

"En teoria no hauria de passar res. En teoria. A l'hora de la veritat no sé gaire bé què pot passar. Ara m'enfronto a la sala penal i no sé com funciona."

I explica que treballen en una caixa de resistència per pagar-se la defensa:


Missatge de Puigdemont

Carrasco ha explicat que Carles Puigdemont va enviar un àudio de suport als seus pares els dies que va estar detinguda i assegura que amb això li va demostrar molta humanitat.


Ara es troba en situació de llibertat provisional amb mesures cautelars. Assegura que els tres dies que va ser a l'Audiència Nacional va recordar molt la situació dels líders polítics i socials independentistes empresonats:

"No he arribat a trepitjar la presó, però en el moment en què es tanca la porta darrere teu és una sensació horrible."

ARXIVAT A:
CDRLlibertat d'expressió Procés catalàIndependènciaRebel·lió
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut