Barcelona

Pet Shop Boys il·luminen el Poble Espanyol amb el millor pop sintètic

Pet Shop Boys han tornat amb molta energia al Poble Espanyol de Barcelona per presentar el seu últim treball, "Yes". La gira Pandemonium Tour del duet britànic coincideix amb els 25 anys de la publicació del seu primer senzill. Per això, a més de presentar les noves cançons del disc, Neil Tennant i Chris Lowe també han repassat alguns dels seus grans èxits, com "Go West" o "Always on my mind", cançons que han fet embogir les 4.000 persones que han assistit al concert. També han fet un versió particular de "Viva la vida" mesclada amb "Domino Dancing". Els Pet Shop Boys s'han reivindicat una vegada més com una de les institucions de la música sintètica pop.

Actualitzat
Els Pet Shop Boys han ofert un concert potent, amb bon ritme i entusiasta. Amb dues pantalles gegants a l'escenari, Neil Tennant i Chris Lowe han aparegut davant del públic a ritme de "Heart" amb uns cubs de colors que amagaven els seus rostres, els mateixos que han lluït els ballarins durant bona part de l'espectacle.

Amb més de trenta milions de discos venuts, els Pet Shop Boys són un dels grups més influents de les darreres dècades. Han destacat sempre per la seva sofisticada escenografia i per una contínua innovació amb sintetitzadors. Després d'aquesta parada a Barcelona, els Pet Shop Boys continuaran la gira a Madrid, on actuen aquest dimecres.
Anar al contingut