Michael Schumacher en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Michael Schumacher en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Automobilisme

Michael Schumacher surt del coma després de cinc mesos i mig

El que fa uns dies era un rumor ha estat confirmat per la família: Michael Schumacher ja no està en coma i continua la seva fase de rehabilitació. Segons el comunicat emès per Sabine Kehm, portaveu de la família Schumacher, el set vegades campió del món ja no corre perill, tot i que no s'especifica en quin estat exacte es troba. El pilot alemany, que des que es va accidentar, a finals de l'any passat, era a l'hospital de Grenoble, ha estat traslladat aquest dilluns a l'hospital de Lausana.

Actualitzat

El que fa uns dies era un rumor ha estat confirmat per la família: Michael Schumacher ja no està en coma i continua la seva fase de rehabilitació. Segons el comunicat emès per Sabine Kehm, portaveu de la família Schumacher, el set vegades campió del món ja no corre perill, tot i que no s'especifica en quin estat exacte es troba. El pilot alemany, que des la greu lesió que va patir a conseqüència d'un accident d'esquí el passat 29 de desembre era a l'hospital de Grenoble, ha estat traslladat de centre.

Michael Schumacher serà tractat a partir d'ara a l'Hospital Universitari del cantó de Vaud, a Lausana, que té en la seva plantilla alguns dels millors neurocirurgians del món. La reputació d'aquest centre mèdic, amb un pressupost anual de 1.150 milions d'euros, i la seva discreció ha fet que sigui un dels preferits per pacients de fama o amb grans fortunes. Era, per tant, una tria lògica amb la política seguida fins ara per la família de l'expilot de mantenir el procés de recuperació en la més estricta intimitat.

Algunes informacions, no confirmades per la família, apunten que Schumacher hauria recuperat la consciència. El rotatiu alemany "Bild" ha publicat que Schumacher és capaç de distingir veus, de reaccionar al contacte i de comunicar-se amb la seva dona i els seus fills.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut