Pujol en una imatge d'aquest estiu
Pujol en una imatge d'aquest estiu
Barcelona

El jutge manté la imputació a Pujol en no "acceptar a cegues" la seva versió

La titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona desestima el recurs presentat per la defensa de Pujol, Marta Ferrusola i tres dels seus fills contra la seva imputació per delictes contra la hisenda pública i blanqueig de capitals.

Actualitzat

La jutge que investiga la fortuna oculta de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha acordat mantenir el seu interrogatori com a imputat, previst per dimarts vinent, en considerar que no pot "acceptar a cegues", sense més comprovacions, la seva explicació que els fons procedeixen d'una herència familiar.

La titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per la defensa de Pujol, Marta Ferrusola i tres dels seus fills contra la seva imputació per delictes contra la hisenda pública i blanqueig de capitals. El fiscal també s'ha oposat a aquest recurs i afirma que és imprescindible que s'investigui d'on provenen els diners.

Aquesta imputació es va decidir després d'analitzar les declaracions de renda i patrimoni complementàries que Pujol i la seva família van presentar davant l'Agència Tributària, en què reconeixen que l'any 2014 van pagar gairebé dos milions d'euros en declaracions complementàries.

Anar al contingut