Sabadell

El Museu de Paleontologia de Sabadell inaugura la seva remodelació després de dos anys de reformes

Després de dos anys de reformes, s'inaugura la remodelació del Museu de l'Institut Català de Paleontologia de Sabadell. Es vol que aquest nou espai serveixi d'aparador de les seves importants troballes, entre les quals destaca el fòssil anomenat Pau, considerat l'ancestre homínid més antic de Catalunya. Entre les peces que es poden veure hi destaca la reproducció del dinosaure que més va abundar al nostre país: el titanosaure. El centre està dotat amb tecnologia interactiva perquè el visitant se senti com un veritable paleontòleg.

Actualitzat
El Museu de l'Institut Català de Paleontologia de Sabadell obre les portes totalment remodelat, dotat amb tecnologia interactiva per fer viure al visitant les sensacions d'un veritable paleontòleg. Per exemple, un videojoc reconstrueix el paisatge català de fa 70 milions d'anys i les criatures que hi vivien. Fins i tot es pot contemplar els investigadors fent la seva feina habitual de recerca.

L'exposició més clàssica ha deixat pas a una petita mostra més didàctica, on es poden veure alguns dels 200.000 fòssils trobats al llarg de la història de l'Institut, com ara la impressionant closca de la tortuga gegant, de més de 10 milions d'anys.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut