Barcelona

Construint a la Sala torna a convidar els menuts a deixar volar la imaginació fent d'arquitectes

El Museu Nacional d'Art de Catalunya ha acollit la quarta edició de la iniciativa de l'Associació Construint la Sala, en què centenars de nens creen maquetes de cartró sobre un tema. Aquest any han recreat un museu amb la reproducció d'algunes obres d'art del MNAC a l'interior.

Actualitzat
L'arquitectura és una d'aquelles professions que no sembla apta per a un nen de 8 anys. El Museu Nacional d'Art de Catalunya trenca amb aquest tòpic amb Construint a la Sala, una activitat per als menuts que els anima a deixar volar la imaginació.

Cada novembre des de fa tres anys els nens han de construir la casa dels seus somnis. L'activitat és tot un èxit i enguany ha fet un pas més: els més menuts construeixen el museu ideal. Uns 600 nens de 7 a 12 anys han aixecat amb l'ajuda de voluntaris i arquitectes una maqueta.

Construint a la Sala
se celebra des del 2007 amb notable èxit de seguiment entre els més petits. El MNAC cedeix cada mes de novembre la seva Sala Oval a 600 infants i desenes de voluntaris per construir el que surti de la imaginació. Enguany el tema és la relació entre art i arquitectura, i el repte ha estat dissenyar el museu ideal. L'objectiu final és apropar l'arquitectura als nens i nenes d'una forma lúdica i creativa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut