5.000 persones corren per celebrar els 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio

Una marea groga paritària i amb atletes de totes les edats i condicions ha recorregut els 6 quilòmetres que separen la ràdio de la tele

Actualitzat

Èxit total de la cursa dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio. Més de 5.000 participants han recorregut -corrent o caminant- els 6 quilòmetres que separen els estudis de la ràdio i de la televisió. Una festa popular i familiar que ha comptat també amb els Beta, que han animat a tothom amb la cançó oficial de La Cursa, "Full festa".

El director de Catalunya Ràdio, Jordi Borda, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida d'una cursa que no tothom s'ha pres com un repte esportiu. Esteve Comas i Carme Oliver, dos dels participants: "Som espectadors de TV3 de sempre i venim a veure famosos!"

Entre els participants, moltes cares conegudes de TV3 i Catalunya Ràdio, però també representants polítics, com Salvador Illa i Josep Rull.

La cursa ha permès apropar els espectadors i oients als mitjans públics catalans per celebrar-ne els 40 anys i recordar-ne els inicis. Conxi Garcia assegura que recorda el primer dia d'emissió de TV3, amb l'actor Joan Pera.

Tot i que ha estat una jornada festiva, també hi han participat atletes habituals de curses oficials. La millor marca en categoria masculina l'ha fet Artur Bossy, amb un temps de 18 minuts i 27 segons. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Meritxell Soler. També s'han premiat altres categories, com les persones en cadira de rodes o amb discapacitat visual, la categoria de treballadors de la casa o la del Super3, per a nens i nenes fins als 14 anys.

La festa final ha estat a càrrec del grup musical Beta, del Super3, amb els quatre integrants damunt l'escenari interpretant la cançó oficial de La Cursa.

Pots veure les imatges de La Cursa i escoltar les declaracions de diversos participants en el següent reportatge:

 

 

ARXIVAT A:
Tv3Catalunya Ràdio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut