Agents dels Mossos en l'actuació al local after del carrer Entença de Barcelona
Agents dels Mossos en l'actuació al local after del carrer Entença de Barcelona
Barcelona

4 detinguts i 16 denunciats en un after a Barcelona que acumulava queixes dels veïns

Entre els quatre detinguts hi ha els dos porters del local per tinença il·lícita d'armes

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones i n'han identificat 84 en una sala after al carrer Entença, al districte de les Corts de Barcelona.

Segons han explicat a l'ACN fonts policials, dos dels quatre detinguts són porters del mateix local i estan acusats de tinença il·lícita d'armes.

L'entrada dels Mossos en aquest local ha estat una actuació programada arran de les queixes veïnals que els havien arribat perquè al local s'hi han produït en els últims temps baralles --algunes amb armes blanques--, aldarulls, i tràfic i consum de drogues.

 

A més de les detencions, els Mossos han posat 16 denúncies per tinença de drogues, una de les quals al propietari del local per permetre'n la venda i el consum.

Arran de les queixes veïnals, els Mossos d'Esquadra han decidit fer la matinada de diumenge un dispositiu de vigilància vestits de paisà, que ha acabat amb l'entrada al local a primera hora del matí.

Els agents han identificat 84 persones, que entre totes sumen 91 antecedents policials. També han identificat tres vehicles.

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut