Pla obert del conseller Chakir El Homrani i el vicepresident Pere Aragonès reunitnt-se amb monitors del lleure, el 2 de setembre del 2020 (horitzont…
Pla obert del conseller Chakir El Homrani i el vicepresident Pere Aragonès reunitnt-se amb monitors del lleure, el 2 de setembre del 2020 (horitzontal)

27 activitats de lleure durant l'estiu registren casos positius de coronavirus, amb 38 contagiats

ACN El Vendrell.-De les 6.353 activitats de lleure educatiu que s'han celebrat aquest estiu, n'hi ha hagut 27 que han registrat casos positius de covid-19, amb un total de 38 contagiats. És el balanç que ha presentat aquest dimecres el Govern, que ha assegurat que la "baixa" incidència de la pandèmia "ha estat un èxit de país". "En l'àmbit educatiu s'ha guanyat el pols a la covid-19", ha afirmat el vicepresident Pere Aragonès, que ha remarcat que les dades "demostren que es pot confiar en l'educació en el lleure". Al seu torn, el conseller d'Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha aplaudit l'eficàcia dels protocols preventius i reactius i s'ha mostrat "optimista" amb l'inici del curs escolar: "Si estem ben preparats, ho podem fer".

Anar al contingut