Sergio Lozano, un dels puntals del Barça Alusport
Sergio Lozano, en una imatge d'arxiu
Dissabte, a partir de les 20.40, a Esport3

Doble cita amb el futbol sala a Esport3

El partit Peníscola-FC Barcelona Lassa i l'especial sobre Sergio Lozano, "l'Animal"

A les 20.40, els blaugranes, líders de la Lliga, visiten la pista del Peníscola RehabMedic en el partit que tanca la cinquena jornada de l'LNFS, la Lliga de futbol sala. El partit es podrà seguir en directe per Esport3  amb els comentaris de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia.

L'equip de Marc Carmona és el més golejador del campionat amb 28 gols marcats, és a dir, una mitjana de 7 gols per partit. Precisament, el màxim artiller del Barça i d'aquesta Lliga, Sergio Lozano, és el protagonista de l'especial "La petjada de l'animal", que s'emetrà a les 22.15. Es tracta d'una mirada propera a la figura de l'estrella de l'actual Barça, considerat un dels millors jugadors del món. El reportatge de 19 minuts recupera imatges inèdites de Lozano de nen i de moments d'oci al costat de bons amics. Explicaran què pensen d'ell veus autoritzades del món del futsal com per exemple la de l'excapità Javi Rodríguez, la del president de la Lliga, Javier Lozano, o la del seu actual entrenador, Marc Carmona. Es donarà a conèixer el caràcter guanyador de Sergio Lozano vist des del seu entorn més proper, un ala determinant que en cinc temporades al Barça ha guanyat dues Lligues i dues Copes d'Europa, entre altres títols.

 El mateix jugador blaugrana també reflexiona sobre el seu trajecte al Palau Blaugrana, on ha esdevingut un jugador carismàtic entre l'afició culer. "La petjada de l'animal" és un especial dirigit per Xavi Lorente i Sergi Yáñez.

Anar al contingut