Tagliatelle amb llagostins i xiitakes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Ballús
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Occi, Girona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 500 g de tagliatelle
  • 12 llagostins
  • xiitakes
  • 8 alls
  • 4 pebrots cirereta
  • 8 tomàquets secs amb oli
  • aigua
  • sal
  • mantega

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli, salteu els caps dels llagostins. Quan estiguin ben daurats, poseu-hi els alls laminats i els pebrots sencers. Mentre es van enrossint, peleu les cues dels llagostins, però deixant-hi la punta i talleu el tomàquet sec a la juliana. A continuació, poseu el tomàquet, els xiitakes i les cues de llagostí a la paella.

Tot seguit, prepareu una olla grossa amb aigua abundant, sal i mantega i escalfeu-la al foc. Quan bulli l'aigua de l'olla, tireu-hi els tagliatelle, deixeu-los bullir 2 minuts i coleu-los amb un colador.

Finalment, poseu els tagliatelle a la paella amb els llagostins i els xiitakes, afegiu-hi una mica de l'aigua de bullir les tagliattelle i deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu els tagliatelle.

Anar al contingut