Tagliatelle amb llagostins i xiitakes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Ballús
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Occi, Girona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 500 g de tagliatelle
- 12 llagostins
- xiitakes
- 8 alls
- 4 pebrots cirereta
- 8 tomàquets secs amb oli
- aigua
- sal
- mantega
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli, salteu els caps dels llagostins. Quan estiguin ben daurats, poseu-hi els alls laminats i els pebrots sencers. Mentre es van enrossint, peleu les cues dels llagostins, però deixant-hi la punta i talleu el tomàquet sec a la juliana. A continuació, poseu el tomàquet, els xiitakes i les cues de llagostí a la paella.
Tot seguit, prepareu una olla grossa amb aigua abundant, sal i mantega i escalfeu-la al foc. Quan bulli l'aigua de l'olla, tireu-hi els tagliatelle, deixeu-los bullir 2 minuts i coleu-los amb un colador.
Finalment, poseu els tagliatelle a la paella amb els llagostins i els xiitakes, afegiu-hi una mica de l'aigua de bullir les tagliattelle i deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els tagliatelle.
Tot seguit, prepareu una olla grossa amb aigua abundant, sal i mantega i escalfeu-la al foc. Quan bulli l'aigua de l'olla, tireu-hi els tagliatelle, deixeu-los bullir 2 minuts i coleu-los amb un colador.
Finalment, poseu els tagliatelle a la paella amb els llagostins i els xiitakes, afegiu-hi una mica de l'aigua de bullir les tagliattelle i deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els tagliatelle.