Amanida de pop

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines
  • Informació nutricional
    +Obre

    El pop és un mol·lusc que conté poc greix i és baix en colesterol.

INGREDIENTS

  • 1 pop d'uns 2 kg
  • 2 cebes de Figueres
  • 1 fulla de llorer
  • 8 tomàquets pebrot
  • 15 olives de Kalamata amb pinyol
  • 1 pebrot verd petit
  • 1 pebrot vermell petit
  • vinagre d'arròs o de vi blanc
  • oli d'oliva verge extra
  • aigua mineral
  • menta
  • alfàbrega
  • pebre

PREPARACIÓ

1. Agafem una o dues potes del pop per fer el plat. La resta de pop, el podem guardar envasat al buit al congelador o en oli a la nevera.



2. Conservem les potes de pop que sobren a la nevera, amb un pot amb oli d'oliva verge extra.



3. Escaldem els tomàquets i els refredem amb gel per pelar-los. Tallem els tomàquets juntament amb els pebrots i la ceba. Tallem els pebrots a quadradets d'1 cm x 1 cm i la ceba a rodanxes.



4. Traiem el pinyol a les olives de Kalamata i les posem a l'amanida.



5. Remenem les verdures i les amanim amb el vinagre d'arròs, l'oli, l'alfàbrega, la menta i el pebre.