Góndola de pinya amb llagostins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 2 pinyes
  • 60 g de blat de moro cuit dolç
  • 2 taronges
  • 200 g de marisc (gambes, llagostins, musclos...)
  • 200 g de maionesa
  • 1 tasseta de tomàquet avinagrat (quètxup)
  • 1 copeta de Pernod
  • 2 gotes de tabasco
  • 12 llagostins
  • 4 gambes
  • enciam vermell, escarola, fruita vermella, succedani de caviar

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint, poseu-hi el vinagre, la sal, les gambes pelades els musclos i els llagostins pelats i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.

Després, retireu-los i reserveu-los.

Tot seguit, talleu la pinya per la meitat, buideu-la, talleu la polpa a daus i reserveu-la.

A continuació, poseu en un bol la maionesa, el “quètxup”, el tabasco, el Pernod i remeneu-ho bé amb les varilles.

Seguidament afegiu-hi la pinya tallada a daus, les gambes, els musclos, el blat de moro i la polpa de la taronja tallada a daus i remeneu-ho tot bé.

I ja per acabar, feu una base d'enciams al centre del plat, poseu-hi la pinya a sobre, farciu-la amb la barreja de salsa i marisc i cobriu-la amb els llagostins.
Anar al contingut