Entrepà de pastrami

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els entrepans poden ser opcions saludables si hi afegim verdures o hortalisses i aliments proteics magres. La carn vermella, com la de vedella, es recomana prendre-la una vegada a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 rodó de vedella sencer
  • cogombres envinagrats
  • 10 cebetes
  • 250 g d'aigua mineral
  • 125 g de vinagre d'arròs
  • 40 g de sucre
  • mostassa de Dijon
  • pa de pita
  • sal grossa
  • pebre negre
  • 1 cabeça d'alls
  • marduix
  • alfàbrega
  • pebre vermell fumat dolç
  • pebre vermell fumat picant
  • oli d'oliva verge extra
  •  

PREPARACIÓ

1. Fem un bany de sal al rodó de vedella sencer. El submergim en 70 g de sal per litre d'aigua. En aquesta aigua, també hi posem l'alfàbrega, el marduix, 2 cullerades dels dos pebres i l'all tallat a trossos. Ho deixem durant 12  hores a la nevera.
2. El traiem de la nevera, l'eixuguem molt ben eixugat i el coem en una planxa a foc lent. Ens ha de quedar cuit per dins, estem fent un embotit. El deixem refredar fora de la nevera.
3. Un cop s'hagi refredat, l'emboliquem bé amb paper film i el guardem a la nevera un parell d'hores.
4. Posem en una paella les cebes amb una mica d'oli d'oliva verge extra. Un cop comencen a estar rosses, hi posem el sucre. Quan es comença a desfer, hi afegim el vinagre d'arròs. Quan s'hagi acabat de desfer tot el sucre, hi tirarem l'aigua i ho retirarem.
5. Un cop ha passat el temps marcat, desemboliquem el rodó de vedella i el tallem ben fi. El servirem amb una barreja de marduix i alfàbrega ben tallat, els cogombrets envinagrats, la mostassa i un raig d'oli dins del pa de pita.
6. Aquestes cebetes les tirarem per sobre amb els cogombrets, les herbes, etc., i serien part dels condiments de l'entrepà.
 
Anar al contingut