Cebes amb miso

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La ceba es rica en compostos de sofre y vitamines C i E, també destaca el seu contingut en flavonoides, unes substancies amb gran poder antioxidantAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 cebes de Figueres mitjanes (1,2 quilos)

    500 ml aigua mineral

    80 g mantega

    80 g pasta de miso blanca

    Sèsam negre

PREPARACIÓ

  1. Posem 500 ml d'aigua a escalfar en un cassó.
  2. En un got batedor, hi posem 80 g de miso blanc. 80 g de mantega pomada, un raig d'aigua del cassó temperada (reservem la resta) i ho turbinem fins a tenir una pasta fina.
  3. Escalfem una paella ampla amb tapa. Tallem a quarts 4 cebes de Figueres mitjanes. Si són grosses, les dividim en 6 parts. Col·loquem les cebes a la paella i les cobrim amb la pasta de miso i mantega i amb la resta d'aigua. Ho tapem i coem a foc mitjà durant 15 minuts.
  4. Donem la volta a les cebes i les acabem de coure, sense tapa, fins que redueixi la salsa i tingui una textura de glassa.
  5. Emplatem les cebes en una safata, hi posem per sobre la resta de la salsa i hi tirem una mica de sèsam negre.
Anar al contingut