"Fideuà" amb gambes, sípia i calamars
"Fideuà" amb gambes, sípia i calamars
De dilluns a divendres, a les 15.40, a TV3

Arrossos, suquets i fideuà, aquesta setmana al "Cuines"

Cinc plats fets amb caldo per cinc bloguers de cuina

Aquesta setmana, a "Cuines", cinc propostes de plats fets amb caldo a manera de "fons d'armari". Els protagonistes, cinc cuiners amateurs molt actius en el món dels blogs.

Dilluns, la bloguera i administrativa Gemma Biosca, de Food&Cakes, ens farà un arròs negre amb sípia i musclos acompanyat d'un allioli. 

Dimarts ens visita la Roser Font, de Trifàsic de Baileys. És aromatista de professió, de Martorell, i ens cuina un arròs al pesto servit en una cassoleta de parmesà. 

El primer "Cuines" del mes de juliol serà a càrrec de la badalonina Ana Nualart. Ens farà una "fideuà" amb gambes, sípia i calamars, acompanyada d'allioli. El blog d'aquesta administrativa de professió és La cocinera de Bétulo. 

Dijous seguim amb propostes fetes amb caldos. L'Ana Casanova, una fotògrafa culinària de Montgat i responsable del blog Love food, ens proposa un suquet de pescadors. 

I tanca la setmana la recepta del Jordi Beumala, de Tot és bo el que l'olla cou. Des de Molins de Rei, el Jordi, que és tècnic a l'Administració Pública, ens farà una paella de carn i verdures.

Anar al contingut