Cuina d'estiu amb Marc Ribas

Ajoblanco

El xef de "Cuines", Marc Ribas, prepara aquesta refrescant sopa freda ideal per l'estiu.
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

60 g ametlles
1 grà d'all
25 g pa
vinagre xerès
sal
100 g oli OVE
200 ml d'aigua mineral
ametlles
alls
alfàbrega mosquit

ELABORACIÓ:

1.- Escaldem l'all 3 vegades i li traiem el germinat.

2.- Remullem el pa amb aigua mineral freda i el triturem amb el gra escaldat, les ametlles, un pessic de sal i un rajolí de vinagre. Anem emulsionant amb els 100 g d'oli.

3.- Quan ho tenim tot triturat, ho anem aclarint amb l'aigua mineral freda.

4.- Ho deixem reposar a la nevera un parell d'hores i ho servim amb unes fulletes d'alfàbrega mosquit.

VÍDEOS RELACIONATS