Declaracions a Catalunya Ràdio

Xavier García Albiol assegura que l'unionisme s'imposarà el 27-S si la participació és alta

El candidat del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, es mostra convençut que les formacions unionistes s'imposaran a les eleccions del 27 de setembre i demana una alta participació per poder donar una sorpresa als independentistes. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, García Albiol reclama un acord de mínims amb el PSC i Ciutadans després dels comicis per frenar l'independentisme.

Mobilització per guanyar les eleccions

"S'estan començant a equivocar i ho estan començant a veure, i estan començant a veure que hi ha un vot d'aquells que ens sentim catalans però no volem deixar de ser espanyols que s'estan començant a moure. Jo crec, amb tota la sinceritat li dic, que el dia 27 al vespre quan s'obrin les urnes i comencem a comptar sobres, hi haurà una sorpresa."

 

Acord de les formacions unionistes

"Després del dia 27, aquells que teòricament defensem Catalunya dins d'Espanya hem de seure i arribar a un acord de mínims. Un acord per garantir que no es pugui produir en cap moment una acció, a través de l'acció parlamentària, per trencar Catalunya de la resta d'Espanya. Per tant, jo sí que crec que hem de seure."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut