"Una mirada al món" i "Aprenent en família", dissabte a "Tot un món"

"Tot un món", l'espai de Televisió de Catalunya sobre la diversitat cultural i la immigració, s'acosta a les persones arribades d'arreu del món per saber què fan, quina ha estat i és la seva aportació a la societat catalana des que viuen aquí. Per conèixer els seus somnis, els projectes que tenen i per descobrir com s'han materialitzat en uns estudis, una feina o en un negoci. S'acosta a les vides d'emprenedors, estudiants, creadors i artistes per veure què creen, on treballen i com tiren endavant una iniciativa personal o participen en un projecte col·lectiu. A través de les històries dels protagonistes de "Tot un món", el programa descobrirà l'arrelament de les persones que han immigrat a Catalunya i que ja formen part del teixit social i cultural català.

Aquest dissabte, 18 de març, a les 10.50, a "Tot un món", les històries de Pablo Torso, Komal Naz i Amad Hussain.

"Una mirada al món"

Pablo Tosco, a través d'Oxfam Intermón, s'ha convertit en el narrador d'històries de persones que viuen en situació de persecució i misèria arreu del món. El Pablo denuncia les circumstàncies injustes que viuen els refugiats, així com el risc de mort de persones en situació de fam, violència i guerres.

"Aprenent en família"

Komal Naz i Amad Hussain dinamitzen el projecte "Aprenem. Famílies en xarxa", de la Casa Àsia, en què joves voluntaris ensenyen català i castellà a adults d'origen pakistanès.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 17 de març del 2017

Anar al contingut