Un "Polònia" de color groc

Demà, dijous, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. Marta Pascal (Judit Martín) està molt preocupada pel seu gat, perquè alguna cosa no va bé. El portarà al veterinari per trobar-hi remei, però les notícies que rebrà no seran gaire positives.

Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) ha iniciat una croada contra les mostres de suport a l'independentisme. És per això que es basarà en el "Let it go" de Frozen, una cançó quasi tan reproduïda com "Despacito", per congelar totes les accions en aquest sentit, com l'ús del color groc.

La moda dels "escape rooms" toca totes les temàtiques possibles: terror, assassinats, futuristes, etc. Però ha arribat l'"escape room" més difícil de tots: l'"escape room" de la independència, ideat per Marta Pascal (Judit Martín) i Marta Rovira (Mireia Portas).

També es descobrirà el secret més ben guardat de Catalunya: l'origen dels whatsapps independentistes amb els quals bombardegen tiets i cunyats i, a més, se sabrà el procés de disseny del nou cartell de Ciutadans.

Aquesta setmana, al "TN", Raquel Sans (Mireia Portas) explicarà què en pensa la família Tous de l'expulsió de Pilar Rahola i d'Helena Rakosnik de la seva fundació. Mentrestant, Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) explicarà el mètode d'enginyeria empresarial que està fent servir el govern espanyol per fer retornar les empreses que van marxar a causa de l'1 d'octubre.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut