Un pastís per a una persona invident i l'homenatge a una mestra, a "Bogeria a la pastisseria"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena un nou capítol de "Bogeria a la pastisseria". Un nou format que descobrirà el món d'un dels creadors més genials de la nostra pastisseria: Christian Escribà.

En aquest cinquè capítol de "Bogeria a la pastisseria", en Christian hi haurà de posar tots els sentits per fer un pastís especialment elaborat per a una persona invident.

El programa també serà testimoni d'un lliurament molt emotiu. L'homenatge a una mestra estimada per grans i petits. Però la dolça entrega amagarà paranys insospitats i amargs per a més d'un…

El programa

Ficar el nas a l'obrador d'una pastisseria sempre és estimulant. Però si, a més, és un dels més prestigiosos del món, el plaer és doble. A través del seu equip i del mateix Christian, es podran descobrir els encàrrecs més extravagants i els més emotius, els desafiaments més dolços, i es formarà part d'aquesta gran família. Es mostraran les obres d'art comestibles de Patricia Schmidt, la capacitat per solucionar qualsevol situació de Xavi Marco, la feina fascinant del mestre xocolater Dani Domínguez i la màgia alquimista de Marc Balaguer.

Setmana rere setmana, se sabran més coses del que hi ha entre les bambolines d'una de les pastisseries més prestigioses. I serà un viatge ple de gust, color i d'aquella olor de pastís acabat de fornejar.

"Bogeria a la pastisseria" és una producció de TV3 amb la col·laboració de BENECÉ produccions.

tv3.cat/bogeriaalapastisseria

facebook.com/Bogeriaalapastisseria

twitter.com/PastisseriaTV3

instagram.com/PastisseriaTV3

Anar al contingut