Careta "El nou coronavirus. Volem saber"
DIMARTS, A LES 21.55

TV3 emet el programa especial "El nou coronavirus. Volem saber"

Demà, 10 de març, a les 21.55, TV3 emetrà "El nou coronavirus. Volem saber", un programa especial per donar respostes a les preguntes formulades pels espectadors sobre aquest virus nou. Presentat i dirigit per Laia Servera, l'especial comptarà amb la col·laboració d'experts en la matèria dels àmbits de la medicina, la ciència, l'economia, la psicologia i la salut pública.

Amb la voluntat de donar resposta d'una manera didàctica a totes les preguntes que el virus i la malaltia estan generant en la població, TV3 emetrà demà "El nou coronavirus. Volem saber", un programa presentat i dirigit per Laia Servera, amb realització de Paulí Subirà i producció de Carles Rubio.

A la primera part del programa Laia Servera conversarà amb el Dr. Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic, amb la voluntat d'explicar què és el Covid-19 i aclarir tots els efectes que la malaltia pot provocar a curt i a llarg termini. Mentre que, a la segona part, el programa comptarà amb la presència de diversos experts dels àmbits de l'economia, la psicologia i la salut pública, per analitzar l'afectació que la malaltia té en el nostre dia a dia.

Laia Servera traslladarà a tots ells les preguntes formulades pels espectadors, abans i durant el programa, perquè puguin respondre-les en directe. És per aquest motiu que el programa compta ja amb diferents vies habilitades perquè tothom qui ho vulgui pugui enviar-hi els dubtes que tingui. Aquestes vies són el hashtag #VolemSaberTV3, l'adreça de correu electrònic volemsabertv3@ccma.cat i el número de WhatsApp 667 116 842, i estaran obertes fins a la finalització del programa.

L'especial comptarà també amb la col·laboració de Pere Renom, biòleg i reporter de divulgació científica de TV3, que explicarà de forma didàctica i visual diversos aspectes relacionats amb el nou coronavirus.

tv3.cat

#VolemSaberTV3

Anar al contingut