Patry Jordán, Martina Klein i Xantal Llavina.
Patry Jordán, Martina Klein i Xantal Llavina.

"Revolució 4.0" torna a TV3 amb "Els 'influencers' són una moda o han vingut per quedar-se?"

Dimarts, 1 d'octubre, a les 23.00, torna "Revolució 4.0" a TV3, amb Xantal Llavina i amb cinc nous capítols sobre "influencers", energia, turisme, oci digital i mobilitat. El primer programa de la tardor analitzarà el món de les estrelles del món digital, que habitualment no surten a la televisió.  

El primer nou capítol del programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, que torna a TV3 el dimarts 1 d'octubre, a les 23.00, està dedicat a "influencers" i estil de vida. Les estrelles sorgides del mon digital poden arribar a cobrar 500.000 dòlars per una foto penjada a les xarxes socials i es calcula que el 2020 el màrqueting d'"influencers" mourà 8.000 milions d'euros.

Cada dia es viu més la vida a través de les pantalles. Però què passa quan la passió per les xarxes socials es torna una addicció perillosa? Ser "influencer" s'ha convertit en una professió o aquest es un món que petarà? El programa rep la visita de la top-model Martina Klein, la "influencer" Patry Jordán -amb gairebé un milió de seguidors a Instagram i amb 6 milions de reproduccions a Youtube-, Anna Pascual, directora de l'agència d'"Influencers" In Management i mare de Dulceida, la influencer catalana amb més seguidors. I com sempre, a l'àgora hi haurà 12 experts i emprenedors com l'actriu Anna Bertran, l'"influencer" Roi Sastre, el pioner d'internet Andreu Veà, l'expert crític Àlex Marquina, el psicòleg sobre addiccions de l'Hospital Sant Joan de Déu Josep Matalí, i Jordi Urbea i Marc Soler, entre altres.

"Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb experts i emprenedors.

El programa de TV3 va rebre el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació 2019, el 25 de setembre passat, en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23 a 00 h. 

 

catradio.cat/revolucio

facebook.com/revolucio4

twitter.com/revolucio4

 

 

Sant Joan Despí, 19 de setembre del 2019

Anar al contingut