Agustí Esteve, Xantal Llavina i Dani Pujol.
Agustí Esteve, Xantal Llavina i Dani Pujol.

El "Revolució 4.0" de TV3, guardonat amb el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació TIC 2019

"Revolució 4.0", el programa d'emprenedors i transformació digital de TV3 que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina, ha rebut avui el guardó que atorga l'associació GrausTIC, en el marc de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació 2019.

El programa "Revolució 4.0" de TV3, amb Xantal Llavina, ha estat guardonat amb el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació 2019, en el marc de la 18a Diada TIC que ha tingut lloc al CosmoCaixa de Barcelona, amb el títol "Technology empowering people", i que organitza ONES Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC.

El jurat ha destacat "el format innovador de l'espai que divulga d'una manera entretinguda el talent digital i emprenedor de Catalunya en diferents àmbits i permet la participació del públic a través dels mòbils". Xantal Llavina, directora i presentadora del "Revolució 4.0", i Agustí Esteve, director general d'El Terrat i productor executiu del programa, han recollit el guardó de mans de Dani Pujol, president de l'Associació GrausTIC i vicepresident de l'Associació de Professionals TIC de Catalunya (APTICC). 

"Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva, estrenada a TV3 el 28 de maig passat, és un debat innovador i trencador produït per Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb experts i emprenedors.

Dimarts, 1 d'octubre, "Revolució 4.0" torna a TV3 amb cinc capítols nous sobre "influencers", energia, turisme, oci digital i mobilitat.

El programa "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio va rebre el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 i el Premi a la Comunicació i a la Divulgació TIC 2019, i Xantal Llavina va rebre el Premi DONA TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat de Catalunya.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges, a les 23.05. 

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

Anar al contingut