Osborne rep Carles Riera, a "Polònia"

Demà, a les 22.25, en el nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, la cançó de la pel·lícula "L'home que sabia massa", d'Alfred Hitchcock, serà l'eix central de la travessa de les eleccions del 21 de desembre. Qui serà l'elegit per governar Catalunya?

Inés Arrimadas (Lara Díez) està en el seu millor moment de la campanya electoral. Tots tenen bones paraules per a ella i això només fa que engreixar el seu ego. Aconseguirà arribar al 21 de desembre?

El programa també aportarà informació de servei sobre les possibilitats de govern de tots els grups que s'hi presenten i analitzarà les enquestes que han anat sortint els últims dies.

Junts pel Sí ha arribat al final de la seva trajectòria. És hora que els partits que el conformaven prenguin camins per separat. És per això que han contractat un advocat expert en separacions perquè el procés sigui com menys traumàtic millor.

Finalment, Bertín Osborne (Pep Plaza) rep, a contracor, Carles Riera (Cesc Casanovas) a casa seva perquè l'obliga la Junta Electoral. Junts descobriran que tenen molt per aprendre l'un de l'altre.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut