Nova freqüència de Catalunya Música a Mallorca

L'emissora de música clàssica de Catalunya Ràdio ha canviat la seva freqüència  a Mallorca, que a partir d'ara es pot sintonitzar en el 98.0 de l'FM.

Creada el 1987, Catalunya Música ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L'emissora, líder en el seu àmbit, s'ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals. L'emissora és membre de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER) des del 2009, que ofereix cada temporada als 92 membres i associats una àmplia programació diària de concerts de primer ordre, europeu i mundial, en directe i en diferit, i situa les produccions pròpies a escala internacional.

El 2017, Catalunya Música, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa", va ser una de les emissores públiques més actives en la difusió de concerts a través de la UER, amb un total de 68 concerts que van tenir 574 peticions. Cada concert ofert per Catalunya Música va obtenir una mitjana de 8,4 peticions per cada transmissió, ràtio que situa l'emissora en un nivell similar a ràdios públiques com la finlandesa (10,2), la francesa (9,9), la britànica BBC (8,9) o la sueca (6,3), i molt per sobre de la irlandesa (4,6) o l'espanyola (4). Cada concert ofert per Catalunya Música a la xarxa d'emissores de la UER té una audiència potencial d'11,7 milions d'oients, xifra que consolida el creixement de la difusió internacional de les produccions de l'emissora.

 

catradio.cat

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut