"No perdis el compàs", el gran espectacle de dissabte a la nit a TV3, s'estrena demà

A partir de demà, a les 21.50, les nits dels dissabtes s'ompliran d'espectacle i entreteniment amb el nou concurs musical "No perdis el compàs". Presentat per Jose Corbacho i Victòria Maldi, el programa compta amb una mecànica senzilla, però addictiva, on l'entreteniment, els coneixements musicals dels concursants i la cuidada posada en escena es combinen a parts iguals.

Demà s'estrena el primer dels 13 programes de "No perdis el compàs", el nou concurs de TV3. El programa, de 120 minuts de durada, compta setmanalment amb 3 equips formats per 3 membres d'una mateixa família. Els 3 equips competeixen en una sèrie de proves musicals on hauran de demostrar coneixements de cançons, de tots els estils, a més de mesurar la seva cultura musical. L'equip que més punts aconsegueix, passa a disputar la prova final i opta a guanyar un premi en metàl·lic.

Un dels punts forts de "No perdis el compàs!" és el plató, amb 2 àrees de joc ben diferenciades, que donen un caràcter i personalitat únics al programa. A la zona de faristols s'hi fan les proves que necessiten el polsador. Hi ha 3 faristols, un per a cada un dels equips que participen en el concurs: l'equip blau, l'equip groc i l'equip rosa.

L'altre àrea de joc és un escenari elevat amb 3 micròfons de peu que es poden anar amagant de mica en mica, fins arribar arran de terra. Tots 3 micròfons comencen a la mateixa alçada però, a mesura que les proves avancen i els concursants fallen, es van amagant. Els participants hauran d'adoptar postures impossibles per poder continuar cantant.

Els mestres de cerimònia d'aquest espectacle són Jose Corbacho i Victòria Maldi. Ells seran els encarregats de conduir els concursants al llarg de les proves i de fer arribar als espectadors la seva simpatia i bon humor.

TV3 i IB3 col·laboren per primera vegada per produir aquest concurs espectacle adreçat a tota la família i el programa s'emetrà simultàniament a les dues cadenes. A més, cada setmana hi participaran concursants de Catalunya i les Balears; el públic present al plató estarà format per telespectadors d'IB3 i TV3 i bona part del repertori musical que sonarà al programa serà d'artistes ben reconeguts tant pel públic català com balear.

tv3.cat/noperdiselcompas

facebook.com/noperdiselcompas

twitter.com/NoPerdisCompas

Anar al contingut