"Nit i dia" arriba als Estats Units i al Regne Unit

La sèrie de TV3 produïda per Mediapro, que s'ha presentat avui i que estrena la segona temporada dilluns, es podrà veure als Estats Units i al Regne Unit gràcies a Global Series Network. La primera temporada d'aquest "thriller" realista, protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat, es podrà seguir a través de la plataforma All4/Walter Presents de Channel 4 i Global Series Network en aquests dos territoris.

Gràcies a la col·laboració entre TV3 i el Grup Mediapro, "Nit i dia" fa el salt al mercat internacional. Després de l'èxit aconseguit durant l'emissió a TV3 de la primera temporada, la sèrie es podrà veure fora de l'estat espanyol gràcies a l'acord assolit amb Global Series Network, tancat per Imagina International Sales. Aquesta operació permetrà que "Nit i dia" s'estreni a Walter Presents al Regne Unit durant el 2018 a través de Channel 4/All4, després d'haver format part recentment de la selecció de títols llançats per la plataforma SVOD als Estats Units. La sèrie es podrà veure en versió original subtitulada en anglès.

Walter Presents és l'exclusiva unió entre Channel 4 i GSN dedicada a mostrar les millors sèries del món. Sota la direcció de Walter Iuzzolino, el servei de Walter Presents ha estat aclamat per la crítica, sent l'elecció de "Nit i dia" per part de la plataforma un reconeixement a la seva qualitat i al seu atractiu internacional. La sortida al mercat exterior de "Nit i dia" se suma a la llista d'altres produccions de TV3 que gaudeixen d'èxit internacional com "Polseres vermelles" o "Merlí", que es pot veure a través de Netflix.

"Nit i dia", amb les seves llums i ombres, va atrapar l'audiència de TV3 i les millors crítiques de la premsa especialitzada. La primera temporada va reunir 385.000 espectadors i una quota del 13,2%, i va liderar la seva franja, durant tot el període d'emissió.

La primera temporada ha estat creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, i escrita amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Casanovas. La direcció és de Manuel Huerga i Oriol Paulo, i Clara Segura, Pablo Derqui, Marc Martínez, Miquel Fernández, Mario Gas, Vicky Peña, Rosa Gámiz, Carme Sansa, David Verdaguer i Mireia Vilapuig, formen part del repartiment.

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3

Anar al contingut