"My friend"
"My friend"
DIJOUS, A LES 19.00

"My friend" obre el Cicle Cinefòrum "Migrar és un dret humà"

Dijous, 10 d'octubre, a les 19.00, es projectarà "My friend" a la Lleialtat Santsenca de Barcelona. El documental de TV3, dirigit per Paulí Subirà i Carles Prats, que mostra la realitat dels refugiats a Grècia es projectarà al Cicle Cinefòrum "Migrar és un dret humà".

El dijous,10 d'octubre, a les 19.00, dins de Cicle CineFòrum "Migrar és un dret humà", programat per l'octubre, es projectarà "My friend", el documental de TV3 que mostra la realitat dels refugiats a Grècia, dirigit per Paulí Subirà i Carles Prats.

El cicle es completarà cada dijous d'octubre amb les projeccions "Los muros del agua", "Ogni Etorri Errefuxiatuak", "La meva pell (entre pobles)" i s'acabarà amb una xerrada i un debat amb persones refugiades i activistes de SOS Refugiados.

La dels refugiats és, probablement, la pitjor crisi humanitària d'Europa dels últims 25 anys. Carles Prats, excorresponsal i actual conductor del "TN migdia", va viatjar a Grècia per conèixer i explicar la realitat dels milers de demandants d'asil que van quedar bloquejats quan es van tancar les fronteres europees. Els protagonistes de "My friend" són els refugiats que van obrir les tendes i les vides -moltes de les quals, històries colpidores- a l'equip de TV3. Els refugiats s'adrecen constantment als europeus amb l'expressió: "my friend" (amic meu), d'aquí el nom del documental, que es pregunta si, des d'Europa, se'ls correspon el seu "my friend"? Els hem tractat com es mereixien?

"My friend" va ser distingit amb el Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies als treballs que han sobresortit pel tractament de valors de civisme i que han exercit un determinat impacte social.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut